Akció!

Elégedettség csomag most ajándék samponnal

28.050 Ft

Megtakarítás
14.720 Ft

A csomag 3 doboz 100 ml-es Sentiree Hair Master Hajregeneráló Oldat -ot és 1 flakon tetszőlegesen választható ajándék Sentiree Hair Master Sampont tartalmaz.

A Sentiree Hair Master natúr hajápoló termékcsalád tagjai, a hajregeneráló oldat és a samponok a legkíméletesebben és legodaadóbban ápolják a fejbőrt. Minőségi garanciát jelent az a tény, hogy a termékeinket hosszú évek alapos munkájával fejlesztettük tökéletesre.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A Sentiree Hair Master hajregeneráló oldatot hosszú évek alapos munkája során fejlesztettük ki, hogy a gyönyörű és élettel teli haj sokak számára ne csak álom maradjon. Speciális hatóanyagainak köszönhetően elbúcsúzhatunk a zsíros, korpás haj és a hajhullás problémájától.
Használata megoldást nyújthat a már kialakult elváltozások megszüntetésére, visszafordítására, de a hajproblémák megelőzésére is kiválóan alkalmas.

Megszokott, hogy arcbőrünket napi szinten ápoljuk, de a fejbőrünkről megfeledkezünk. A szép és egészséges hajnak azonban alapfeltétele az egészséges fejbőr.
A Sentiree Hair Master első lépésben visszaállítja a fejbőr egészséges állapotát és semleges (7.5) ph értékét, amit a környezeti tényezők, stressz és a különféle samponok, balzsamok kibillentettek.
A fejbőr megváltozott ph értéke nagyban felelős a túlzott hajzsírosodásért, korpásodásért és a hajhullásért, ami megfelelő kezelés hiányában tartós hajvesztést eredményezhet.

A Sentiree Hair Master hajregeneráló oldat rendszeres, napi használatával már 2-3 hét alatt csökkenthető a haj túlzott zsírosodása, a korpásodás és jelentősen mérsékli a hajhullást is.

A seborrhoeát, a fejbőr-irritációt és a viszketést pedig már pár kezelés után orvosolhatja. A fejbőr egészséges állapotának visszaállításán túl a Sentiree Hair Master hatására a már szunnyadó hajhagymák megerősödnek és újra elkezdenek hajszálakat növeszteni.

A Sentiree Hair Master hajregeneráló oldat nem tartalmaz parabéneket, alkoholt, szilikont, SLS- és szulfátmentes, magyar termék!