A fiatalkori kopaszodásra is a Sentiree a válasz

A kopaszodást több dolog okozhatja, egy a lényeg: időben kell lépni, mert akkor még van remény.

A kopaszodás hátterében állhat egy valamilyen okból elhanyagolt tartós hajhullás, genetikai hajlam vagy a szervezet természetes öregedése.

Gyakran azonban a kopaszodás a természetesnél sokkal fiatalabb korban jelentkezik, ilyenkor azonnal kell lépni, hiszen a hajhullás kezdeti szakaszában még menthető az ügy.

A kezdeti, illetve átmeneti kopaszodásnál a hajszemölcs még megtalálható, csak a rajta elhelyezkedő mátrixsejtek osztódása lassult le nagy mértékben vagy meg is szűnt.

Az átmeneti kopaszodás kezelésének célja a hajszálakat létrehozó mátrixsejtek osztódásának serkentése, a keratinképzés és a hajas fejbőr anyagcseréjének fokozása.

Erre kiválóan alkalmas a Sentiree Hair Master hajregeneráló oldat. A fejbőr különböző betegségeit viszonylag gyorsan, már 1-3 hónap alatt lehet eredményesen kezelni, viszont a már csak nagyon gyengén működő hajszemölcsök újraindításához akár 6-9 hónapra is szükség lehet.

A fenti tünetek életkortól függetlenül jelentkezhetnek, minél előbb kezdik el az érintettek használni a Sentiree Hair Mastert, annál nagyobb esélyük van arra, hogy a haj eredeti állapotába visszarendeződjön.