A KORPÁS HAJ A MÚLTÉ

NATÚR SAMPONOK

 • Eleged van már az összetapadt, zsíros hajból?
 • A viszketésből?
 • Hogy állandóan összefogod a hajad ha mész valahova?
 • A mindennapos hajmosásból?

VELED EGYÜTT UTÁLJUK A KORPÁT

A korpás haj esztétikailag egyáltalán nem vonzó

Emellett többnyire még a viszketéssel és a zsíros hajjal is meg kell küzdenie az ilyen típusú fejbőr tulajdonosának. Ha viszket, akkor megvakarjuk, a sok vakarózás pedig irritációt és gyulladást okozhat. Ez így egy ördögi kör, mert a gyulladások, sebek érzékenyek és viszketnek.

Ha már csak világos színű felsőkben jársz, mert félsz, hogy a ruhádra eső korpaszemek csúfítják a megjelenésed… Ha a korpás hajad miatt mondasz le találkozókat AKKOR NAGY A BAJ

Szerencsére van megoldás, mégpedig a Sentiree Hair Master Natúr Sampon Korpás hajra Amla és Teafa olaj kivonattal, mely 100%-ig natúr, vegán és gluténmentes magyar termék.

A SENTIREE TERMÉKEI RENDKÍVÜL HATÉKONYAK

A Sentiree termékei natúrkozmetikumok, azaz olyan készítmények, amelyek növényi olajokból, zsírokból, növényi kivonatokból, ásványi vagy állati eredetű összetevőkből, azaz csak természetes nyersanyagokból állnak. Az összetevők szígorúan ellenörzöttek és pecséttel ellátottak.

A gondosan megválasztott alapanyagoknak hála a használatuk kevesebb irritációval jár, ritkábban gyullad be tőlük a bőr, fordul elő szárazság, viszketés, hámlás, vagy alakul ki allaergiás reakció. Támogatják a bőr védelmi feladatait.

Ha különösen érzékeny a bőröd, a natúr termékeket neked találták ki, hiszen bőrrokon alapanyagok felhasználásával készülnek, így kíméletesek és jól hasznosulnak.

ŐK MÁR TUDJÁK MIRE KÉPES A SENTIREE

Tünde

“Hajgyógyászom tanácsára kezdtem el használni a hajszeszt. Két hét után, ugyan nem lett derékig érő hajam :), viszont nem korpásodik a fejbőröm, dúsabbnak érzem a hajam, van fénye, tartása, és ami számomra a legfontosabb, NEM HULLIK A HAJAM!!!!!! Viszont ebből az következik, hogy még lehet derékig érő hajam! 🙂 Örülök, hogy használhatom, mert tényleg jó!!! ”

Tünde

Gábor, 34 éves

“Körülbelül két éve vettem észre, mintha ritkulna a hajam.

Ezt leginkább abból láttam, hogy egyre nagyobb lett a homlokom, továbbá a szokásos férfi kopaszodó csíkok is elkezdtek megjelenni.

Nagy szerencsémre hamar rátaláltam a Sentiree-re, aminek köszönhetően már három hónap használat után megnyugodhattam, hogy lesz hajam.

A fodrász ismét használja a ritkító ollót, én sem vagyok már rosszkedvű, amikor video skype-olok a húgommal, és a képernyőn visszanéző fejemen ismét több a haj. Három hónap használat után már megnyugodhattam, hogy nem fenyegetnek a kopaszodás veszélyei “

Gábor, 34 éves

Enikő 69 éves

“A Sentiree hajápoló hatása igen pozitív. Egy komoly műtét után a hajam erősen elkezdett hullani.

Ez a szer egy hónapon belül rohamosan csökkentette a hajhullásomat és a kihullottak helyén apró hajak kezdtek el nőni. A fejbőrömre is nagyon jó hatással volt. Ahogy a fodrászom is megállapította, szépen letisztult a fejbőröm. Feltétlenül szeretném a jövőben is használni.”

Enikő 69 éves

Ferenc 21 éves

“Nagyjából 20 éves lehettem, amikor észrevettem, hogy a fejem tetején elkezdett ritkulni, és a korábban fénylő hajam száraz, fakó lett.

Elkezdtem használni a Sentiree terméket, levágattam rövidre a hajam, hogy egyszerűbb legyen alkalmazni és reménykedtem, hogy segítsen. 3 hónap használat után visszaállt az eredeti fénylése és a ritkulást is visszafordította. ”

Ferenc 21 éves

Iván36 éves

“Ezt a szert kb. 3 hónapja kezdtem el használni. Előtte kipróbáltam mindent a professzionális samponoktól kezdve az összes csodaszerig, amik méreg drágák voltak! A hajam hosszú kezelés hátasára sajnos ugyan úgy hullott!

A hajgumim tele volt hajjal és a pulóvereim háta úgyszintén!! Elkezdtem használni a Sentiree-t és 2 palack használata után a hajgumimban, amikor kibontottam a hajamat, nem volt 1 szál haj sem!!!

Ma már hajmosás utáni fésülködésnél is a fésűben fele annyi haj sincs, mint ezelőtt!!! A többi szerre havi 24 000 Ft-ot költöttem, a Sentiree ára viszont csak a töredéke ennek az összegnek és 2 hónapig volt elég úgy, hogy sokat tettem a hajamra!!

Sajnos továbbra sincs sok hajam, de ami van, úgy néz ki, hogy megmenekül!! Köszönöm nektek, hogy a piacra dobtátok ezt a cuccot!! ❤❤❤ ”

Iván36 éves

Marianna

Hosszas keresés után találtam rá a Sentiree oldatra. Elsősorban a gyorsan zsírosodó és az utóbbi időben sajnos nagyon ritkuló hajamra szerettem volna végre megoldást találni.

A hajam olyan mértékben zsírosodott, hogy már a mosás másnapján szárazsampont kellett használom. A Sentiree egy hetes használata után vettem észre, hogy már nem kell a szárazsampon.

Jelenleg 3 naponta mosok hajat, ami nálam szép eredmény, szárazsampont már egyáltalán nem használok. A hajhullásom, mint kiderult, valószínűleg hormonális eredetű volt. Mára minimálisra csökkent.

Körülbelül 4 hét használat után észrevettem, hogy erős babahajak jelentek meg a homlokomon. Régebben a mosást követő második napon is nagyon erősen viszketett a fejbőrőm, a Sentireenek köszönhetően mára ez is megszűnt.

Jelenleg a második flakon közepénél tartok, hosszú hajamra kb. 5 hétig elegendő egy flakon, napi kétszeri használattal. Csak ajánlani tudom!

Marianna

Klára 34 éves

“Kedves Sentiree!

Nekem a fodrászom ajánlotta az Önök termékét, mert minden hajfestés után viszketett a fejbőröm.

Nem napi szinten, de rendszeresen használom a terméket. Azon felül, hogy a fejbőr viszketésem teljesen megszűnt, “babahajak” jelentek meg a homlokomon!!

Örülök, hogy megtaláltam a Sentiree-t.

Üdvözlettel, Klára”

Klára 34 éves

Zoltán 41 éves

“Ha álltál már reggelente te is a tükör előtt úgy, hogy azt kérdezted magadtól: „Te jóóééég, hogy néz ki a hajam?!”, akkor ezt a szert neked találták ki.

A Sentiree hajregenerálóját több mint három hónapja kezdtem el használni. Hogy mit tapasztaltam a napi használat során?

A reggelente össze-vissza álló vékonyszálú hajam, a rövid pár perces masszírozó bedörzsölés után, energiával telik meg, a kívánt frizura könnyen elkészíthető lesz és egész napra tartást ad. Nincs szükség többé, sem sprayre, sem lakkra, de még gelére sem, s a fejbőr sem károsodik ezek mellékhatásai miatt.

A hajhullásom teljesen megszűnt, ill. rendszeres használata gyorsabb növekedést idézett elő. (Emiatt gyakrabban kell vágatnom a fodrászom legnagyobb örömére, de legalább van mit vágni! 🙂

Szerinte a fejbőröm is tisztább lett (szerintem is) és a hajszálaim ruganyosabbak, energiával teltek a folyamatos kezelés hatására. Reggelente a hajam szabályosan követeli a napi adagját!

Csodaszerek márpedig nincsenek.., de ez közel jár hozzá! ”

Zoltán 41 éves

Zsuzsa 29 éves

“Körülbelül 15 éve, vagyis nagyjából pubertás korom óta küzdök a zsíros hajammal.

Rengeteg mindent kipróbáltam, némely termék ideig-óráig megoldást nyújtott, de átütő eredményt semmivel sem tudtam elérni, kétnaponta mindig hajat kellett mosnom. Egy hónapja találtam rá a Sentiree oldatra, először igencsak kétkedve kezdtem el használni.

Két hét eltelte után már három napig bírta a hajam mosás nélkül, egy hónap után pedig már elég négynaponta mosnom! Most fog elfogyni, biztos újrarendelem, mert kíváncsi vagyok mit tud még ez a csodaszer.”

Zsuzsa 29 éves

Ildikó

33 éves nő vagyok,és végtelenül elkeserített mikor múlt évben látványosan hullani kezdett a hajam.

Egy hajgyógyász javaslatára kezdtem el használni ezt a terméket…csodát tett!

Már két hónap után rengeteg új hajszál jelent meg,és a hajam is sokkal gyorsabban kezdett el nőni. Mindenkinek csak ajánlani tudom a használatát!

Ildikó

Zsolt

Sziasztok!

25 éves vagyok és egy pár éve túnt fel hogy hullik a hajam. A Sentiree-t egyik ismerősöm ajánlotta aki a szépségápolási szakmában dolgozik.

Amit szeretek benne az az, hogy érződik rajta hogy ténlyeg csak természetes anyagokkal kezelem a fejbőrömet, és ami számomra különösen fontos szempont hogy nem tartalmaz hormonokat, így nem kell izguljak a káros mellékhatásoktól.

Pár hetes használat után is érezhetően dúsabb a hajam, kevésbé száraz a fejbőröm és az illata is nagyon kellemes.

Zsolt

Mónika

” A sentiree hajszesszel nagyon meg vagyok elégedve. Két hónapja használom és a hajhullásom teljesen normális mértékűre csökkent a hosszú, közel két éves küzdelem után. A fodrászom szerint rengeteg új hajszál indult növekedésnek. Örülök, hogy a bőrgyógyászomnak köszönhetően megtaláltam ezt a terméket. “

Mónika

Imre (37)

Egyik hétről a másikra a fejbőrömön, és a szakállamon néhány üres folt jelent meg, ahol teljesen kihullott a haj, és a szőrzet.

A terméket egy hajgyógyász szakember javasolta. Az otthon egyszerűen végezhető kezelés során szép lassan jelentkezett a javulás. Először csak kis vékony szálak jelentek meg az üres helyeken, aztán fokozatosan erősebb és sűrűbb lett a hajam és a szakáll szőrzetem. A Sentiree használatával kb. két hónap alatt teljesen eltűntek a kopasz foltok.

Imre (37)

Levente, 27

Nagyjából fél éve vettem észre, hogy a fejem tetején elkezdett ritkulni a hajam, ráadásul nagyon gyors ütemben.

Bevallom őszintén eléggé ijesztő volt ezzel találkozni, főleg 26 évesen. A felismerést követő 4 hónapban pánikszerűen használtam a különböző szereket, sajnos 0 eredménnyel.

Aztán az egyik közeli ismerősöm ajánlotta a SENTIREE-t. 3 hét napi használat mellett látványos változásokat okozott az említett területen, nem csak leállította a ritkulást, bátran mondhatom, hogy vissza is fordította a folyamatot.

Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Levente, 27

Mónika, 39 éves

Hajgyógyászom ajánlására kezdtem el használni a Sentiree-t. Első benyomásom, a hajszesznek kellemes illata van!! Egy flakont használtam el, a hajhullásom csökkent és ami plusz, hogy a hajzsírosodásom is, korábban kétnaponta kellett hajat mosnom, most már elég négynaponta. Most rendelem a 2. flakont.:))
Köszönöm!!!

Mónika, 39 éves

Ágnes és Imre

Családunk hajápolás szempontjából meglehetősen macerás: fejbőrirritáció, hajhullás, korpásodás, zsírosodás, egyszóval mindenféle kellemetlenség megtalálható nálunk. Fodrászom ajánlására kezdtük el használni a Sentiree-t. Azt tapasztaltuk, hogy használata mellett nem zsírosodik annyira a haj, puhább és selymesebb tapintású. Csökkenti a fejbőr érzékenységét és a kellemetlen, viszkető irritációt. Jó hatására jellemző, hogy nemcsak megállította a hajhullást, de homlokunkon még apró babahaj is meg-megjelent. Az egész család örömmel használja és elégedett vele. Köszönjük!

Ágnes és Imre

Moni

Szinte mindanyiunkat érinti a korpásodás, bőrgyógyászaim( tőlük hallottam előszőr az elixírről) tanácsolták próbáljam ki. Az illata nagyon jó, könnyű használni. Én még csak pár hete kezdtem használni, de már így is elégedett vagyok. Biztosan veszek még két flakonnal, ha elfogy, mert annyi kell a kúrához.

Mindenkinek ajánlom, nem utolsó sorban magyar termék!

Moni

Ivett 26 éves

Kedves Gyártó, gondoltam írok róla pár sort a termékről, mert egyre jobban kezdem megszeretni, és úgy néz ki, kezd használni. Röviden a történetem:

Régóta keresem azokat a szereket, amik segíthetnek a hajamon. A problémám nemcsak az volt, hogy hullott a hajam, hanem sajnos voltak néhol gyulladt foltok is ahol a haj és bőr határa van. Először kezelgettem olajokkal, amitől enyhült a viszketés és gyulladás. De volt amelyikre meg nagyon gyulladt lett. Másnapra rendszerint azt láttam, hogy kérgessé vált, és ha lepiszkáltam, full vörös volt, fájt és vissza is kérgesedett miután leszedtem. Mikor pedig a kemény felület lejött, láttam, hogy sajnos hozza magával a kishajakat is..Szóval persze óriási dolog ha egy szer kinöveszt új hajszálakat, de bevallom, nekem már az is rendkívül nagy szó, ha nem kell kapargatni a bőröm és nem látom égő vörösnek. Őszintén merem ajánlani mindenkinek, akinek kellemetlen mások előtt megjelenni, mert csúnyán begyulladt a bőre, vagy mert állandóan viszket. Mostanra körülbelül egy teljes üveggel fújtam ki és nagyon nagyon boldoggá tesz, hogy nem látok se vöröses foltokat, se duzzadt bőrfelületet. Nem akarok valótlanságot írni, ezért nem írom hogy babahajak tömkelege nőtt a fejemen, de az is lehet, hogy nagyon spórolósan használom, és ez eddig kevés volt. Az viszont biztos, hogy olyan szert, még ezen kívül valóban nem fedeztem fel, ami úgy húzza le a gyulladást, hogy nem viszi magával a hajat. Köszönöm, hogy nem tartottátok meg magatoknak ezt a csodát.:)

Ivett 26 éves

Anita, 38 éves

Egy-két éve tapasztalom, hogy nagyon hullik a hajam, illetve hamar zsírosodik is. Több terméket is kipróbáltam, de sajnos egyik termék sem segített a problémáimon. Az egyik ismerősöm ajánlásával rendeltem Önöktől egy flakon Sentiree hajszeszt. Egy hét használat után már észrevettem a termék jótékony hatását, nem zsírosodott annyira a hajam. Két hét használat után azt vettem észre, hogy jelentősen csökkent a hajhullásom is. Teljesen meg vagyok elégedve a Sentiree-vel, így megrendeltem a következő flakont. 🙂 Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki hasonló problémákkal küzd!

Anita, 38 éves

Üdvözlettel: Anita

Vékony szálú, lelapuló hajam és problémás fejbőröm segítségért kiáltott. Sokféle drága samponnal, bőrgyógyász által ajánlott termékkel kísérleteztem, mert a fejbőröm kipirosodásra, viszketésre, korpára hajlamos, vékony szálú hajam pedig tartás nélküli. A drága kencék sajnos nem használtak, viszont a Sentiree igen. Sokkal tisztább, frissebb a fejbőröm, már egyre kevésbé érzékeny, a frizurám szellős, dúsabb hatású, hajszálaim erősebbek. Szeretem ezt az oldatot, ajánlom mindenkinek kipróbálásra.

Üdvözlettel: Anita

Dóri (33)

Kedves Gyártó!

Már több, mint fél éve használom a készítményüket. És én is csak pozitívan tudok nyilatkozni róla. Mivel vékony szálú és eléggé zsirosodásra hajlamos hajam van, így mondanom se kell, se tartása és állaga sem volt. Az interneten fedeztem fel egy oldalt, ahol a Sentiree termékről írtak tapasztalatokat, így több se kellett, gyorsan rendeltem én is magamnak. Kb egy hónapi használat után már azt vettem észre, hogy megszűntette teljesen minden panaszomat és beindult a hajnövekedés is!
Én is csak ajánlani tudom mindenkinek, megéri kipróbálni!

Dóri (33)

Barbi

Kedves Sentiree csapat!

Szeretném megosztani a tapasztalataimat a termék használatáról.

2017 nyarán elkezdett hullani a hajam, jobban mint a szülés után. Megrémültem és orvoshoz fordultam, de a hajhullásom nem szűnt meg.

Facebook-on Ne pánikol, sportolj Rita oldalán láttam meg a “hirdetést”. Egyből rendeltem is 🙂 és nem csak a hajhullás miatt. Tini korom óta szenvedek a zsíros hajammal. Minden nap hajat kellett (igen, múltidő!) mosnom. Aki ezzel küzd, tudja: idő, energia, pénz és ördögi kör. Nagyon sok sampont kipróbáltam, mindhiába.

Naponta kétszer használtam, reggel-este és a második héten már csak kétszer mostam hajat! A hajhullásom is mérséklődött. (Nem szedtem mellette vitamint.)

Egyszóval SZUPER! Kúraszerűen biztosan használni fogom. Akit elrémiszt az ára, számolja ki, hogy mennyit költ samponra, vízre, áramra. Így már nem is drága, ugye?

Köszönöm!

Barbi

Imi (40)

“Hajgyógyásztól kaptam ezt a terméket. A szakállamon több helyen is egy centiméteres kopasz foltok jelentek meg. A hajgyógyásznak jó tapasztalatai voltak ezzel a termékkel, ezért kipróbáltam. Rendszeres (napi két alkalom) kezelést követően először lassan jelentek meg újra a szőrszálak, majd teljesen eltűntek a foltok. Megéri türelemmel várni, és nem félbehagyni a kezelést. Nekem bevált.”

Imi (40)

Lilla

Kedves Sentiree! A termékkel kapcsolatos tapasztalatom a következő: Egy hónapja használom a terméket Hashimoto pajzsmirigy betegség miatt kialakult hajhullásra eredetileg. A hajhullásom egyértelműen csökkent, illetve tovább marad ragyogó a hajam, mint előtte.

Lilla

István

37 éves férfi vagyok. Az utóbbi években nagyon sok problémám volt a hajammal. Zsirosodott, korpásodott, nagyon hullott ez által meg is ritkult a hajam, ha 3 naponta nem mostam meg akkor nagyon viszketett a fejbőröm. Már sok mindent kipróbáltam a hajproblémáimra, de ezidáig eredménytelenül. A senitreet kb 2 hónapja használom és amit eddig tapasztaltam a termék használata során azzal meg vagyok elégedve. Pl: Elég egy héten 1x hajat mosnom, teljesen más lett a hajam mintha erősebb lenne. Nem hullik annyira, kevesebb a korpa nem viszket a fejem. Szoval meg vagyok elégedve az idáig tapasztaltakkal.

István

Anita

Egyik barátnőm tanácsára próbáltam ki a Sentiree-t hajhullás megállítására. Mivel ő már huzamosabb ideje használta, láthatóan pozitív eredménnyel, habozás nélkül megrendeltem. Az első időkben naponta kétszer, reggel és este is használtam a hajszeszt. Néhány hét alatt teljesen megszűntette a hajhullást és a hajam is szebb lett. És aminek még nagyon örültem, mióta a Sentiree-t használom sokkal lassabban zsírosodik a hajam, mint azelőtt.

Anita

Üdvözlettel: Bori (30)

Kedves Sentiree!

Zsirosodásból származó hajhullásra, viszkető, sebes fejbőrre az elmúlt években rengeteg ampullát és szérumot kipróbáltam. A hajam állapota nem javult. Odáig fajult a helyzet, hogy mindenütt nagyon megritkult és elvékonyodott. Naponta megmostam, mert nehéznek és szagosnak éreztem. Bőrgyógyász javasolta a sentiree használatát. Egy hónapja használom az oldatot és a zsirosodásra való sampont. A hajamat 3-4 naponta elég megmosnom, a hajhullás mérséklődött. Az elvékonyodott hajam erősődött, ezáltal dúsabbnak hat. Az oldatot naponta kétszer használom, melyet a jővőben is folytatok bizva abban, hogy a hajhullás tovább normalizálódik.

Üdvözlettel: Bori (30)

Judit (fodrász, termék tesztelő)

Sziasztok! Jött egy kérés felém, hogy véleményezzem a Sentiree sampont.

Én a zsírosodó hajra valót rendeltem. A csomagolása nagyon szép letisztult, az adagolása is könnyű és praktikus. Illata, nos az egyszerűen csodálatos! Karácsonyi hangulatot varázsol, legalábbis számomra, narancsos, édes, nyugtató hatású.

Azt az információt kaptam, hogy nehéz vele a hajmosás, nehezen habzik. Őszinte leszek, ilyen bennem fel sem merült, semmilyen probléma nem volt vele.

Használtam már olyan sampont, amivel sokkal sokkal nehezebb hajat mosni, mert tényleg alig habzik. Amúgy az téves információ,ha nem habzik eléggé,nem fejti ki a hatását, nem tisztít. Ez nem igaz. Csupán nem tartalmaz mesterséges tisztítószereket, amik nagyon erősek és abszolút nem tesznek jót a fejbőrnek.Így nem kell aggódni, ha kevésbé habzik, nem azt jelenti, hogy nem működik az adott termék.

Fontos az is, hogy alapos vizes öblítés után kezdjünk samponozni, illetve akár első mosás során lehet a sampont higítani egy kis vízzel is.

Szóval akik a Sentiree sampont választják, ne legyen kétségük, egy szuper sampon mellett tették le voksukat.
Üdvözlettel: Judit (fodrász, termék tesztelő)

Judit (fodrász, termék tesztelő)

Máté

5-6 hónapja küzdöttem hajhullással, és nagyon megijedtem, hogy elkezd ritkulni a hajam, valamint viszketett, gyorsan zsírosodott, minden nap mosnom kellett, hogy ki tudjak menni az utcára egyáltalán. Más termékeket kipróbáltam, de semmi hatásuk nem volt, a hajam ugyanolyan állapotú maradt. Aztán rátaláltam a neten a Sentiree hajoldatára… Két hónap használat után kezdem érezni a pozitív hatásait: a hajam csak minden második nap mosom, a hajhullásom mértéke is csökkent, valamint jóval sűrűbb a hajkoronám és sokkal könnyebben kezelhető. Mindenkinek tudom ajánlani, aki hasonló problémával küszködik.

Máté

Ágnes

Néhány hét használat után párom fejbőre tisztulásnak indult a kezelés hatására (eddig a bőrgyógyász orvosa által javasolt egyik drága patikai kence sem segített, legfeljebb időszakosan) . Most már 2 hónapja használja a készítményt a hajhullás elleni samponnal együtt, és megindult a “pelyhesedés” ott is, ahol már régen kihullott a haja. A fejbőre pedig szépen letisztult. Én is elkezdem a használatot a jó idő beálltával. Hála kedves kollégámnak, aki megmutatta nekem ezeket a termékeket!

Ágnes

egyes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed id metus tellus, in tincidunt augue. Nullam accumsan nibh vitae dui dapibus euismod. Integer hendrerit, nulla vel lobortis convallis, urna turpis porttitor ipsum, vitae ullamcorper orci ligula nec enim. Curabitur iaculis, magna ac tempus dictum, ipsum est commodo justo, vitae porta dolor odio non orci.

ANITA

kettes

Sed nisl tortor, vehicula eleifend laoreet eu, lobortis eu dui. Quisque nibh urna, ultricies id condimentum non, consectetur sed mauris. Phasellus est risus, iaculis et elementum vitae, dictum pharetra nulla. Sed tincidunt rhoncus quam vitae faucibus. Donec semper adipiscing condimentum. Nam accumsan imperdiet risus, sit amet scelerisque massa gravida sit amet.

BÉLA

Dóri (30)

A Sentiree-vel először Tamás Rita Fabebook oldalán, a Ne pánikolj, sportolj! oldalon találkoztam. Zsírosodásra javasolta. Megnéztem, de erre a problémára nem szerettem volna szánni ennyi pénzt.

Néhány hónappal később elkezdett hullani a hajam (inzulinrezisztencia miatt). Nagyon kétségbe estem, mert már látszott a fejbőröm akkor is, amikor összefogtam. A kád mindig tele volt rengeteg hajcsomóval. Annyira hullott, hogy azt hittem, a végén már parókát kell hordanom.

Emlékeztem a Sentiree-re, hogy hajhullásra is javasolták. Gondoltam kipróbálom, csak valamivel megszüntethessem ezt a borzalmas hajhullást. Reggel, este, és hajmosás után is használtam az oldatot, és rögtön áttértem a Sentiree hajhullás elleni samponra is.

Az elején nem vettem észre semmi változást, kicsit csalódott is voltam. Majd mikor már majdnem elfogyott az első flakon, akkor vettem észre, hogy rengeteg babahajam lett. Nagyon sok. Gyorsan megrendeltem még két dobozzal.

Nem bántam meg. A babahajak nagyon egészségesek, szépek, puhák, és a legfontosabb, hogy nem hullanak ki. Már nem látszik ki a fejbőröm, nem jön ki csomókban a hajam egy-egy hajmosás után. Eddig 3 flakonnal használtam el, ez az én használati szokásom/problémám mellett másfél hónapig volt elég. Ez azt jelenti, hogy kb. még ennyi ideig kell ilyen sűrűn használnom (reggel, este és hajmosás után), hogy meglegyen egy teljes kezelés.

Kitartó leszek addig is, pedig már most is nagy a változás, nagyon megérte ez a 3 flakon is, mert egészségesebb, szebb, sűrűbb lett a hajam, de kíváncsi vagyok, milyen lesz a kúra végére.

Dóri (30)

Márti (40)

Valóban csodálatos szer! Amióta vegykezelve volt az egyébként vékonyszálú, tartás nélküli hajam, folyamatos problémáim akadtak (zsírosodás, hajhullás, töredezés, elvékonyodás).

Az elmúlt kb 10 évben rengeteg terméket kipróbáltam, de túl nagy változást egyik sem hozott. Persze a melirról és a hajfestésről többször is leálltam, de aztán mindig újra elcsábultam.

Most azt mondtam, tényleg elég, mert a hajamat teljesen tönkretette.

A sentireet egy hónapja használom, de már két használat után eldöntöttem, hogy újra rendelem, mert olyan hatásai voltak, amit eddig semelyik másik terméknél nem tapasztaltam.

A zsirosodás és a hajhullás mérséklődött, a hajam erősebb, van tartása. Nem kell hajformázó, sem hajbalzsam, mégis dúsabb és puhább. És visszaadta a hajam fényét, amit már vagy 20 éve nem láttam. Hosszú idő lesz, mire teljesen helyrejön, de úgy érzem, megtaláltam a számomra legmegfelelőbb terméket.

Mindenkinek, aki hajproblémával küzd, üzenem: egy próbát megér!

Márti (40)

EZÉRT MŰKÖDIK A SENTIREE HAIR MASTER KORPÁS HAJRA VALÓ NATÚR SAMPONJA

Olyan évszázadok óta ismert gyógynövények erejét sűrítettük bele a flakonba, amelyek valóban hatásosak, azaz a népi gyógyászat erejével veheted fel a harcot a korpa ellen

ZSÁJA
TEAFA OLAJ
ÁRNIKA
VÍZITORMA
BOJTORJÁN
AMLA
AMARÁNT
CITROM OLAJ
ERDEI FENYŐ

Összetevők: Aqua, Disodium Cocoamphodiacetate, Glycerin, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Chamamilla Recutita Flower Extract, Arnica Montana Flower Extract, Lamium Album Extract, Salvia Officinalis Leaf Extracg Pinus Sylvestris Bud Extract, Nasturtium Officinale Extract, Arctium Majus Root Extract, Citrus Limon Peel Extract, Hedera Helix Leaf Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Tropaeolum Majus Flower Extract Rosmarinus Officinalis Extract, Propanediali Caco-glucoside, Amaranthus Caudatus Seed Extract Zea Mays Starchi Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum Propanedial, Panthenol, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Emblica Officinalis Fruit (Amla) Powder, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Citrus Paradisi Seed Oil, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Caesalpinia Spinosa Guru Sorbic Acid, Parfum, Citric Acid, Coumarinŕ Linalaolŕ Citral, Limonene

Aqua (víz)
A víz a leggyakoribb kozmetikai összetevő, oldóanyag a többi összetevő számára. Hidratáló hatású. Azért, hogy biztosítsák egy kozmetikusm tisztaságát, a kozmetikumokban legtöbbször deionizált vagy tisztított vizet (ásványi sóktól megtisztított víz) használnak.

Disodium Cocoamphodiacetate
Enyhén habosító hatású, gyengéd felületaktív anyag. A samponok gyakori összetevője.

Glycerin (glicerin)
A glycerin bőrazonos, azaz a mi bőrünkben is megtalálható) anyag.Szuper vízmegkötő: kivonja a vizet a bőr alsó rétegeiből, így növelve ezzel a bőr felszíni rétegében található vízmennyiséget. Mivel a glicerin túl nagy mennyiségben szárító hatású, ezért a kozmetikai termékekben lágyító anyagokkal szükséges kombinálni.

Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (rozmaring kivonat)
A rozmaring leveléből származó olaja semlegesíti a kellemetlen illatokat, maszkoló hatása van. Nem csak illatanyag, tonizáló, frissítő és fertőtlenítő hatása is van. Nyugtató hatással van a fejbőrre.

Chamomilla Recutita Flower Extract (kamilla levél kivonat)
A kamilla levelének kivonata gyulladásgátló hatáásról ismert.

Arnica Montana Flower Extract (hegyi árnika virágkivonat)
Az hegyi árnika remek sampon összetevő, hiszen kivonata regenerálja a fejbőrt, serkenti a hajhagymák működését, erősíti a hajat, és megakadályozza a hajhullást. A haj puha, természetesen fényes, és kezelhető lesz tőle. Búcsúzz el a sprőd, töredezett, és durva tapintású hajadtól! Eltávolítja a fejbőrről felesleges olajat és faggyút, valamint a mindennapi szennyeződéseket, így eredményesen veszi fel a harcot. Mivel antibiotikumnak számít, hatékonyan gyógyítja fejbőr fertőzéseit. Táplálja a hajat azáltal, hogy ellátja a szükséges tápanyagokkal a hajhagymákat.

Lamium Album Extract (fehér árvacsalán kivonat)
A fehér árvacsalán kivonatot külsőleg a korpa eltávolítására és a fejbőrviszketés enyhítésére alkalmazzák.

Salvia Officinalis Leaf Extract (orvosi zsálya levelének kivonata)
Az orvosi zsálya levelének kivonata.A zsálya gyulladáscsökkentő tulajdonságát a samponokban is hasznát veszik. Az összetevő rendelkezik antioxidáns hatással is.

Pinus Sylvestris Bud Extract (erdeifenyő kéreg kivonat)
Az erdeifenyő kérgének a kivonata egrészt illatanyag, másrészt tonizáló összetevő.

Nasturtium Officinale Extract (orvosi vízitorma kivonat)
Orvosi vízitorma kivonat, bőrkondícionáló és illatanyag. A növény antioxidáns tulajdonságú.

Arctium Majus Root Extract (bojtorján gyökér kivonat)
A bojtorján gyökerének a kivonata. A benne lévő aktív anyagoknak gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatása van.

Citrus Limon Peel Extract (citromhéj kivonat)
A citromhéj kivonat kiválóan tisztítja és ápolja a korpás fejbőrt, és hozzájárul a korpásodás csökkenéséhez.

Hedera Helix Leaf Extract (borostyán kivonat)
Borostyán kivonat. Baktérium ellenes, bőrkondícionáló és bőrnyugtató összetevő.Élénkíti a vérkeringést, segíti a méreganyagok távozását.

Calendula Officinalis Flower Extract (orvosi körömvirág kivonata)
Az orvosi körömvirág kivonata antibateriális, gyulladáscsökkentő, sebgyógyító, bőrápoló tulajdonságokkal bír.

Tropaeolum Majus Flower Extract (kerti sarkantyúka kivonata)
A kerti sarkantyúka kivonata, mely fertőtlenítő hatású, tonizáló, és bőrkondícionáló.

Propanediol
Glikol féle, melyet oldószerként, emulgeáló és hidratáló tulajdonságai miatt használnak. Nem petrolkémiai származék, hanem növényi alapanyagból előállított, természetes összetevő.

Coco-glucoside
Habképző felületaktív anyag. Kiváló emulgeátor. Használata után hajunk puhábbá, és könnyebben fésülhetővé válik. A kókuszvaj és a szőlőcukor reakciójával keletkező vegyület. Kíméletes a bőrhöz és a hajhoz.

Amaranthus Caudatus Seed Extract (amaránt mag kivonat)
A csüngő amaránt magjának kivonata. Bőrkondícionáló hatású összetevő. Az amarántmag teljes értékű fehérjét és növényi rostokat tartalmaz, ásványi anyagokban gazdag (vas, magnézium, réz és mangán).

Zea Mays Starch
Kukoricából előállított keményítő. Olyan segédanyag, amely szabályozza a sűrűséget, és megakadályozza a csomósodást.

Acacia Senegal Gum
Gumiarábikum. Az arabmézgafa szagtalan, nyálkás, gumiszerű váladéka. Filmképző és maszkoló (szagokat, ízeket semlegesítő) hatása miatt népszerű kozmetikum-összetevő, és kiváló kötő- és sűrítőanyag.

Xanthan Gum (xantán gumi)
A szőlőcukor és a cukor erjesztésével előállított sűrítőanyag.

Panthenol (B5 provitamin)
A pantoténsav (B5 vitamin) alkoholhoz hasonló formája, B5 provitamin. Hidratáló, gyulladásgátló anyag, leginkább az érzékeny, irritált bőr ápolására ajánlott.

Megerősíti és javítja a hajszálak szerkezetét, selymessé és könnyen fésülhetővé varázsolja a hajkoronát.. A kozmetikai iparban vízmegkötő (humectant), pőrpuhító (emollient) és nyugtató összetevőként használatos.

Benzyl Alcohol (benzil-alkohol)
Színtelen, vízben jól oldódó alkohol féle. Tartósítószerként használatos.

Dehydroacetic Acid (dehidro-ecetsav)
Gomba és baktérium ellenes hatású tartósítószer, mely 0.6%-os vagy az alatti koncentrációban használatos.

Emblica Officinalis Fruit (Amla) Powder (amla gyümölcs por)
A szárított amla gyümölcs pora jó hatással van a hajra: táplálja és erősíti, támogatja a hajnövekedést (serkenti a hajhagymákat), megelőzi a korai őszülést és a korpát.

Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (teafaolaj)
A teafa olajat az Ausztrál teafa cserje leveléből nyerik. Fertőtlenítő, baktérium ellenes tulajdonsága van.

Citrus Paradisi Seed Oil (grapefruit mag olaj)
Grapefruit mag olaj. Mivel a grapefruit mag kivonat a legtöbb gombát képes elpusztítani, segítségével a korpás fejbőr kezelése is rendkívül eredményes.

Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum
A tövises pillangófa gumiszerű váladékának hidrolizátuma.Kiváló hajkondícionáló, emolliens és nedvszívó hatású összetevő.

Sorbic Acid (szorbinsav)
Szorbinsav, melyet a kozmetikumokban tartósítószerként használnak. Olyan különleges összetevő, melyet még az ekcémás bőrűek is jól tolerálnak.

Parfum
Illatanyag.

Citric Acid (citromsav)
Citromsav. Természetes tartósítószer.

Coumarin (kumarin)
Számos növényben megtalálható szerves vegyület, melyet a kozmetikumokban illatanyagként használnak.

Linalool
Levendulából kivont illatosító anyag, a levendulaolaj egyik fő összetevője.
Citral (citrál)
A citromfűolaj fő alkotórésze, kozmetikumokban illatanyagként használják.
Limonene (limonén)
Természetes illatosító anyagok keveréke: (citrusolaj (d-limonene) és fenyőfa vagy mentol (l-limonene).

A GYÓGYÍTÓ ÖSSZETEVŐK TERMÉSZETES AJÁNDÉKAI NEKED

 • szabályozzák, optimalizálják a faggyútermelést
 • regenerálják a bőrt
 • megszüntetik a viszketést
 • serkentik a hajhagymák működését
 • gyógyítják a korpás fejbőrt, mérséklik a korpásodást
 • védik a fejbőrt és a hajat a kiszáradástól
 • kíméletes, natúr sampon, nem terheli meg, nem irritálja a fejbőröd
 • nem tartalmaz parabéneket, alkoholt, szilikont, SCS és szulfátmentes, így a ha különösen
  érzékeny a fejbőröd, akkor is használhatod, biztosan nem leszel rá allergiás

A sampon eltávolítja a hajról, és a fejbőrről a környezeti ártalmak és a vegyszeres kozmetikumok okozta szennyeződéseket, miközben gazdagon hidratál is.

A SENTIREE HAIR MASTER KORPÁSODÁS ELLENI NATÚR SAMPONJÁNAK HASZNÁLATA IGEN EGYSZERŰ

1
Töltsd be a sampont az adagoló flakonba a jelzett mennyiségig a hajad hosszának (short (rövid) medium (közepes) vagy long (hosszú) megfelelően, majd ezután töltsd fel vízzel a jelzett vonalig.Csavard vissza a kupakot majd enyhén rázd össze.
2
Vizezd be a hajad, dörzsöld át sampon nélkül, majd öblítsd le.
3
Az adagoló flakon segítségével oszlasd szét a sampont a hajtövétől kezdve kifelé, és alaposan mosd meg a hajad. Ügyelj arra, hogy mindenhova jusson. Néhány percig hagyd hatni a gyógynövényes összetevőket.
4
Ha nagyon szennyezett volt a hajad, újra ismételd meg a 2., és a 3. lépést.

Nem kell aggódni, hogy a termék nem habzik nagyon, hiszen enélkül is hatásos.
Egyszerűen csak nem tartalmaz mesterséges tisztítószereket, kíméletesen varázsolja egészségesen gyönyörűvé a hajad.

TANÁCSOK

Alkalmazd heti 2-3 alkalommal ! Akár már három héten belül javulást tapasztalhatsz, de előfordulhat, hogy csak három hónap után. Ez mindenkinél egyéni, legyél türelmes, és ha szükséges, hozd meg az életmódbeli változtatásokat is, azaz csökkentsd a stresszt az életedben, kezeld az egészségügyi problémáidat, és táplálkozz egészségesen.

CSELEKEDNED KELL! A tünetek kezelése, azaz a Sentiree Hair Master hajregeneráló oldat, és a Sentiree Hair Master korpásodás elleni Natúr Samponjának rendszeres használata mellett vizsgáltasd ki magad, hiszen csak így biztosított, hogy meg tudod tenni a megfele ő lépéseket* és terápiát annak érdekében, hogy korpamentes, egészséges lehessen a hajad.

A hosszú évek alapos kutatása után létrehozott Sentiree Hair Master Hajregeneráló oldat alkalmas a hajzsírosodás csökkentésére, a korpásodás, és a hajhullás mérséklésére, orvosolja a seborrheat, a fejbőr-irritációt és a viszketést. Hajmosás, és hajfestés után is kifejezetten ajánlott, mert hidratálja az igénybe vett fejbőrt.

Sentiree tipp a teljes körú ápolásért: használd együtt a Sentiree Hair Master korpásodás elleni natúr natúr sampont a Sentiree Hair Master hajregeneráló oldatot, és élvezd az egymást fokozó hatást!