Hajas László versenyét támogatta a Sentiree

Hajas Lászlót nem kell bemutatni, ő A Fodrász Magyarországon. A Hajas-kupa fodrászversenyt 25 éve rendezi meg, a Hajas Cut & Color Competition fotópályázatot 10. alkalommal írták ki, a lényege: a Hajas-szalonok fodrászai művészi fotókon küldik be pályaműveiket, 10 kategóriában. A szakmai zsűri a szakmai díjakról dönt, a Hajas-kupán megjelenő sztárok és az újságírók is voksolhatnak egy kategóriában, idén ez most egybeesett, Gál Gréta fodrásztanuló különlegesen szép munkája győzött.

Az eseményt a Sentiree Cosmetics is támogatta, amire nem csak azért büszke a cég ügyvezetése, mert Hajas László neve fogalom a szakmában, hanem azért is, mert nem véletlenül övezi több évtizede őszinte tisztelet a fodrászzsenit.

Elkötelezettsége a hivatása iránt ennyi siker után is példás:

– Komoly energiát és pénzt fektetek abba, hogy a szalonjaimba dolgozó fodrászok tudása naprakész legyen a stílusok, trendek, vágási technikák, felhasznált anyagot és eszközök tekintetében. Minden hétfőn szakmai továbbképzést tartok nekik, és ezt a versenyt is a személyes fejlődésük érdekében hirdetem meg. Megörökíteni munkánkat, inspirációt szerezni mások alkotásaiból, elhelyezni munkánkat a ranglistán jelenlegi teljesítményünk alapján és motivációt nyerni ahhoz, hogy egyre jobbá váljunk, ez a célom – mondta a kupa névadója, aki a szakmai kategóriák győzteseit idén is elviszi Londonba, az Alternatív Hair Show-ra és a Salon London eseményre, hogy a látókörük tovább nyíljon, szakmai tudások még jobban elmélyüljön. A Sentiree ezt a hozzáállást támogatja akkor, amikor a Hajas-kupa mellé áll.