Hajban utazik Kenya első startup vállalkozása

Egy fiatal kenyai nő áll hazája első startup vállalkozása mögött. Elismeréssel adózunk Michelle Ntalami többéves odaadó munkája előtt.

Ahogy általában, úgy Michelle Ntalami esetében is saját élmény indította útjára a szóban forgó startup vállalkozást. A kenyai Michelle nem tudta kezelni saját haját, ezért olyan megoldásokat keresett, amelyekkel az igencsak makacs afrohajat is lehet ápolni. Létrehozta a Marini Naturals nevű céget, és a piaci rést kihasználva megalkotta a természetes alapanyagokból álló termékcsaládot.

Első boltját Kenyában nyitotta 2013-ban, most már Észak-Afrika országaiban, Dél-Afrikában és Franciaországban is kaphatók a Marini Naturals termékei.

Michelle számos afrikai médiamegjelenés után az Egyesült Államokban is egyre nagyobb hírverést kap, legutóbb a CNN készített róla anyagot, amelyben büszkén mesél szulfátmentes samponjáról, hidratáló hajápolójáról, és legnépszerűbb termékéről, a göndörödést kontrolláló hajolajáról, amely avokádót, kókusz-, shea- és mangóvajat, valamint eperkivonatot tartalmaz.

Michelle mozgalma nagyon hasonló a Sentiree útjához is, cégünk esetében is igen erőteljes volt az egyéni motiváció. Gratulálunk, Michelle!