Akció!

Kíváncsiság csomag

15.290 Ft

Megtakarítás
3.500 Ft

A csomag 1 doboz 100 ml-es Sentiree Hair Master Hajregeneráló Oldat -ot és 1 flakon tetszőlegesen választható Sentiree Hair Master Sampont tartalmaz.

A Sentiree Hair Master natúr hajápoló termékcsalád tagjai, a hajregeneráló oldat és a samponok a legkíméletesebben és legodaadóbban ápolják a fejbőrt. Minőségi garanciát jelent az a tény, hogy a termékeinket hosszú évek alapos munkájával fejlesztettük tökéletesre.

Kiürítés
Cikkszám: v1 Kategória:

Leírás

Milyen problémák megoldásában segít hatékonyan a Sentiree Hair Master termékcsalád?

Könnyen zsírosodó haj kezelésében
Hajhullás megelőzésében, mérséklésében
Korpás fejbőr kezelésében
Fejbőrviszketés enyhítésében, megszüntetésében
Seborrhoea, irritált és gyulladt fejbőr kezelésében
Hajbeültetés elő – és utókezelésében
Speciális fejbőrbetegségek kiegészítő kezelésében
Mindennapi használatra a fejbőr ápolásában

Hogyan hat a Sentiree Hair Master termékcsalád?

Forradalmi áttörés a hajápolásban.
A Sentiree Hair Master natúr hajregeneráló oldat különlegesen összeválogatott, speciális hatóanyagainak köszönhetően visszaállítja a fejbőr semleges ph értékét, vitaminokkal tölti fel a hajhagymákat. Az oldat behatol a hámszövet mélyebb rétegeibe és ott serkenti a bőr hibátlan újraképződésének természetes menetét, mire a már nem, vagy csak kismértékben működő hajhagymák újra képessé válnak szép és egészséges hajszálak termelésére.

A specializált, natúr samponok gyógynövényes hatóanyagainak köszönhetően védelmet nyújtanak a fejbőr és a haj számára. A hajregeneráló oldat jótékony hatását megőrzik és tovább erősítik. A sampontípusonként több mint húsz-húsz gyógynövény az adott probléma – korpásodás, zsírosodás, hajhullás/kopaszodás – mérséklését és megszüntetését segíti elő.
A hajregeneráló oldat és a samponok rendeltetésszerű használata erősebb, fényesebb, dúsabb és könnyebben kezelhető hajat eredményez.

Mitől más a Sentiree Hair Master termékcsalád, mint a legtöbb hajhullás elleni készítmény?

A Sentiree Hair Master hajregeneráló oldat nemcsak a hajhullás okozta problémán segít. Mivel regenerálja a fejbőrt, számos problémától búcsút vehetünk. Csökken a haj túlzott mértékű zsírosodása, megszűnik a korpa, visszaállítja a hajvesztés mértékét a normális szintre.

A legtöbb hajhullás elleni szer a már kialakult hajvesztésre nyújt megoldást, úgy, hogy kívülről próbálja meg a vérkeringést fokozni, pótolni a haj növekedéséhez szükséges tápanyagokat.

Ezek viszonylag rövid ideig fejtik ki hatásukat, de ahogy nekünk sem elég naponta néhányszor lélegezni, úgy a hajunknak is szüksége van a folyamatos oxigén- és tápanyagellátásra.

A Sentiree Hair Master hajregeneráló oldat hatása kettős. Először megtisztítja a fejbőrt a káros lerakodásoktól, eközben védi és hidratálja is. Ezután újra működésbe hozza a szervezetünk öngyógyítási képességét, és megújulásra készteti a fejbőrt. Ennek köszönhetően helyreállítja a megfelelő vérkeringést, ami biztosítja a hajhagymák és a haj folyamatos tápanyag- és oxigénellátását.

A samponok használatára azért van szükség, mert a gyógyulási folyamatot hatékonyan segítik. A hajra ható környezeti ártalmak közé tartoznak a túlságosan drasztikus vagy romboló, szintetikus samponok és hajápoló termékek. Ezek kiiktatása, illetve helyettesítése a Sentiree Hair Master samponjaival alapvető fontosságú, ha a tartós gyógyulás a cél.

A Sentiree Hair Master hajregeneráló oldat nem tartalmaz parabéneket, alkoholt, szilikont, SLS- és szulfátmentes, magyar termék!

Használati utasítás

A Sentiree Hair Master hajregeneráló oldat alkalmazása:

  • a készítményt minden használat előtt alaposan rázzuk fel
  • húzzuk le a védőkupakot a szórófej végéről
  • permetezzük egyenletesen közvetlenül a haj tövénél a fejbőrre
  • ügyeljünk arra, hogy a kezelni kívánt területen mindenhova jusson az oldatból
    ezt követően néhány percig gyengéd mozdulatokkal masszírozzuk be az oldatot a fejbőrbe
  • fésüljük át a hajkoronánkat, hogy még inkább eloszlassuk a készítményt
  • pár perc száradási idő után a szokásos módon készítsük el frizuránkat

Napi minimum egyszeri, de a gyorsabb javulás érdekében naponta kétszeri használat ajánlott, amíg a kívánt eredményt el nem érjük. Ezt követően az állapot megőrzéséhez már elég naponta egyszer alkalmazni.

Fontos!

A hatóanyagok felszívódásához idő szükséges, ezért a termék használatát követően lehetőleg 3-4 órán belül ne mossunk hajat, a kezelés előtt viszont nyugodtan lehet.
Az oldat száraz és enyhén nedves felületre egyaránt felvihető.

Figyelmeztetés:
A Sentiree Hair Master hajregeneráló oldat esetenként az őszülő vagy festett hajszálak felületét enyhén elszínezheti.
A hatóanyagaira fokozottan érzékenyeknél enyhe bőrpír keletkezhet, ezért használata előtt a következő bőrteszt elvégzését javasoljuk.
Permetezz a termékből egy keveset a fül mögötti területre, majd néhány óra múlva vizsgáld meg a bőr állapotát.
Amennyiben irritációt vagy fokozott érzékenységet észlelsz, ne használd a terméket.
A készítmény kizárólag külsőleg alkalmazható.
Amennyiben véletlenül a szembe került, bő vízzel ki kell öblíteni.
Lenyelése esetén orvoshoz kell fordulni!
Nyílt sebre ne használjuk!
A Sentiree Hair Master hajregeneráló oldat tárolása:
Közvetlen napfénytől védett helyen, 7-27 Celsius fok között tárolandó.

Összetevők:
Aqua, Saccharomyces Lysate extract, Aesculus Hippocastanum Seed extract, Aloe Barbandensis Leaf extract, Betula Alba Leaf extract, panthenol, Hydrolízed Milk Protein, Fragrance (perfume), Coper (II) chloride, Xanthan gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Allantoin.