Natúr Sampon Korpás hajra

6.800 Ft

1 flakon 200 ml-es Sentiree Hair Master Natúr Sampon Korpás hajra Amla és Teafa olaj kivonattal
Miért hatásos a Sentiree Hair Master Korpás hajra való natúr samponja?

A Sentiree Hair Master korpás hajra való natúr samponját vásárlóink kérésére a Hajregeneráló oldat hatásának fokozása és fenntartása érdekében fejlesztettük ki.

A népi gyógyászat tapasztalatait is felhasználva olyan gyógynövények hatóanyagait hívtuk segítségül, amelyek évszázadok óta ismertek az ember számára.

Nagyobb csomagnál kedvezőbb ár

Kategória:

Leírás

1 flakon 200 ml-es Sentiree Hair Master Natúr Sampon Korpás hajra Amla és Teafa olaj kivonattal
Miért hatásos a Sentiree Hair Master Korpás hajra való natúr samponja?

A Sentiree Hair Master korpás hajra való natúr samponját vásárlóink kérésére a Hajregeneráló oldat hatásának fokozása és fenntartása érdekében fejlesztettük ki.

A népi gyógyászat tapasztalatait is felhasználva olyan gyógynövények hatóanyagait hívtuk segítségül, amelyek évszázadok óta ismertek az ember számára.

Csak a legfontosabbakat kiemelve elmondható, hogy az árnika regenerálja a fejbőrt, serkenti a hajhagymák működését, hozzájárul a faggyútermelés szabályozásához, ennek köszönhetően a korpás és a zsíros haj számára is igazi áldás.

A bojtorján azon túl, hogy a bőrbetegségek kiváló orvossága, a korpás fejbőrre is gyógyítólag hat.

A citrom az árnikához hasonlóan a faggyútermelés működését optimalizálja, ezért mérsékli a korpásodást.

A fehér árvacsalán megszünteti a fejbőrön észlelhető viszkető érzést, ezzel egy időben a korpásodást is mérsékli.

A jojobaolaj azért kihagyhatatlan a korpásodás elleni sampon összetevői közül, mert nagyon hasonlít az emberi faggyúra, amely természeténél fogva védi a fejbőrt és a hajat a kiszáradástól. A környezeti ártalmak és a vegyszeres kozmetikumok okozta szennyeződéseket a jojobaolaj nem csak eltávolítja a fejbőrről és a hajról, de helyreállítja és hidratálja is mindkettőt.

A kamilla a fejbőr egészségéért és nyugalmáért felel, hatékony ellenszere a korpásodásnak, akárcsak a vízitorma és a zsálya, mindkettő a legismertebb korpásodás elleni gyógynövények közé tartozik.

A Sentiree Hair Master korpásodás elleni natúr samponja a fentieken túl még sok egyéb természetes hatóanyagot tartalmaz, amelyek együttesen erősítik, szépítik és dúsítják a hajat, valamint megőrzik a fejbőr egészségét.

Használati utasítás

Hogyan kell használni a Sentiree Hair Master korpásodás elleni samponját?

A Sentiree Hair Master korpás hajra való natúr samponját rendszeresen kell használni, igény szerint heti 2-3 alkalommal érdemes hajat mosni vele. Mivel ez egy teljesen natúr kíméletes sampon kicsit másképp viselkedik, mint a megszokottak.

Első lépés:

Vizezze be a haját, majd dörzsölje át alaposan még sampon nélkül, majd öblítse ki.

Második lépés:

Tegyen a tenyerébe egy kevés sampont, oszlassa szét mindkét tenyerén, majd alaposan mossa meg a haját. Ügyeljen arra, hogy mindenhova jusson főleg hosszú haj esetén. Néhány percig hagyja a haján, hogy a gyógynövényes összetevők kifejthessék jótékony hatásukat.

Harmadik lépés:

Alaposan öblítse át a haját, fontos hogy ne maradjon rajta a samponból.

Negyedik lépés:

Erős szennyeződés vagy zsírosodás esetén ismételje meg a második és harmadik lépést.

A kezdeti időkben a probléma megszűnéséig mindenképpen ajánlott a Sentiree Hair Master hajregeneráló oldalt használata is, így teljes körű ápolásban részesül a haja és a fejbőre.

Mennyi idő után lehet észlelni a Sentiree Hair Master korpás hajra való natúr samponjának hatását?

Egyénenként változó, hogy kinél mennyi idő után hat, nem mindegy, hogy kinek mi áll a panaszai hátterében. Mivel általában összetett problémáról van szó, az sem elhanyagolható, hogy ki mennyit tesz az okok felszámolása érdekében, például lecseréli-e a káros kozmetikumait, megtanulja-e kezelni az őt ért stressz, odafigyel-e a haját is befolyásoló táplálkozásra.

Ha minden részlet összeáll és rendszeresen, rendeltetésszerűen használja a sampont és a hajregeneráló oldatot, akkor akár három hét után is érezheti jótékony hatását, de olyanra is volt példa, hogy valaki három hónap után kezdte észlelni a tünetei enyhülését.

Összetevők:

Aqua, Disodium Cocoamphodiacetate, Glycerin, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Arnica Montana Flower Extract, Lamium Album Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Pinus Sylvestris Bud Extract, Nasturtium Officinale Extract,Arctium Majus Root Extract, Citrus Limon Peel Extract, Hedera Helix Leaf Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Tropaeolum Majus Flower Extract, Rosmarinus Officinalis Extract, Propanediol, Coco-glucoside, Amaranthus Caudatus Seed Extract Zea Mays Starch, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Propanediol, Panthenol, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Emblica Officinalis Fruit (Amla) Powder, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Citrus Paradisi Seed Oil, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Caesalpinia Spinosa Gum, Sorbic Acid, Parfum, Citric Acid, Coumarin, Linalool, Citral, Limonene