Hajregeneráló oldat

11.990 Ft

A csomag 1 doboz 100 ml-es Sentiree Hair Mester Hajregeneráló Oldat-ot tartalmaz.

A Sentiree Hair Master hajregeneráló oldatot hosszú évek alapos munkája során fejlesztettük ki, hogy a gyönyörű és élettel teli haj sokak számára ne csak álom maradjon. Speciális hatóanyagainak köszönhetően elbúcsúzhatunk a zsíros, korpás haj és a hajhullás problémájától.

Nagyobb csomagnál kedvezőbb ár

Kategória:

Leírás

A csomag 1 doboz 100 ml-es Sentiree Hair Mester Hajregeneráló Oldat -ot tartalmaz.
A Sentiree Hair Master hajregeneráló oldatot hosszú évek alapos munkája során fejlesztettük ki, hogy a gyönyörű és élettel teli haj sokak számára ne csak álom maradjon. Speciális hatóanyagainak köszönhetően elbúcsúzhatunk a zsíros, korpás haj és a hajhullás problémájától.
Használata megoldást nyújthat a már kialakult elváltozások megszüntetésére, visszafordítására, de a hajproblémák megelőzésére is kiválóan alkalmas.

Megszokott, hogy arcbőrünket napi szinten ápoljuk, de a fejbőrünkről megfeledkezünk. A szép és egészséges hajnak azonban alapfeltétele az egészséges fejbőr.
A Sentiree Hair Master első lépésben visszaállítja a fejbőr egészséges állapotát és semleges ph értékét, amit a környezeti tényezők, stressz és a különféle samponok, balzsamok kibillentettek.
A fejbőr megváltozott ph értéke nagyban felelős a túlzott hajzsírosodásért, korpásodásért és a hajhullásért, ami megfelelő kezelés hiányában tartós hajvesztést eredményezhet.

A Sentiree Hair Master hajregeneráló oldat rendszeres, napi használatával már 2-3 hét alatt csökkenthető a haj túlzott zsírosodása, a korpásodás és jelentősen mérsékli a hajhullást is.

A seborrhoeát, a fejbőr-irritációt és a viszketést pedig már pár kezelés után orvosolhatja. A fejbőr egészséges állapotának visszaállításán túl a Sentiree Hair Master hatására a már szunnyadó hajhagymák megerősödnek és újra elkezdenek hajszálakat növeszteni.

A Sentiree Hair Master hajregeneráló oldat nem tartalmaz parabéneket, alkoholt, szilikont, SLS- és szulfátmentes, magyar termék!

Használati utasítás

A Sentiree Hair Master hajregeneráló oldat alkalmazása:

a készítményt minden használat előtt alaposan rázzuk fel
húzzuk le a védőkupakot a szórófej végéről
permetezzük egyenletesen közvetlenül a haj tövénél a fejbőrre
ügyeljünk arra, hogy a kezelni kívánt területen mindenhova jusson az oldatból
ezt követően néhány percig gyengéd mozdulatokkal masszírozzuk be az oldatot a fejbőrbe
fésüljük át a hajkoronánkat, hogy még inkább eloszlassuk a készítményt
pár perc száradási idő után a szokásos módon készítsük el frizuránkat

Napi minimum egyszeri, de a gyorsabb javulás érdekében naponta kétszeri használat ajánlott, amíg a kívánt eredményt el nem érjük. Ezt követően az állapot megőrzéséhez már elég naponta egyszer alkalmazni.

Fontos!

A hatóanyagok felszívódásához idő szükséges, ezért a termék használatát követően lehetőleg 3-4 órán belül ne mossunk hajat, a kezelés előtt viszont nyugodtan lehet.
Az oldat száraz és enyhén nedves felületre egyaránt felvihető.

Figyelmeztetés:
A Sentiree Hair Master hajregeneráló oldat esetenként az őszülő vagy festett hajszálak felületét enyhén elszínezheti.
A hatóanyagaira fokozottan érzékenyeknél enyhe bőrpír keletkezhet, ezért használata előtt a következő bőrteszt elvégzését javasoljuk.
Permetezz a termékből egy keveset a fül mögötti területre, majd néhány óra múlva vizsgáld meg a bőr állapotát.
Amennyiben irritációt vagy fokozott érzékenységet észlelsz, ne használd a terméket.
A készítmény kizárólag külsőleg alkalmazható.
Amennyiben véletlenül a szembe került, bő vízzel ki kell öblíteni.
Lenyelése esetén orvoshoz kell fordulni!
Nyílt sebre ne használjuk!
A Sentiree Hair Master hajregeneráló oldat tárolása:
Közvetlen napfénytől védett helyen, 7-27 Celsius fok között tárolandó.

Összetevők:
Aqua, Saccharomyces Lysate extract, Aesculus Hippocastanum Seed extract, Aloe Barbandensis Leaf extract, Betula Alba Leaf extract, panthenol, Hydrolízed Milk Protein, Fragrance (perfume), Coper (II) chloride, Xanthan gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Allantoin.